Ремонтуємо терцентр у місті Калуш для внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю

Благодійний фонд «Восток SOS» продовжує відкривати шелтери для евакуйованих представників маломобільних груп населення. Нерідко вони потребують постійного медичного догляду та не мають близьких, які готові взяти відповідальність за родичів. Ми піклуємося про кожного та кожну, тож евакуація супроводжується наданням тимчасового місця для проживання та професійним доглядом.

Наразі повертаємо до життя ще один терцентр, що знаходиться на території КНП «Калуська міська лікарня Калуської міської ради». Приміщенню вже понад 100 років, більше десяти з них воно не використовувалося.

Команда фонду займається внутрішніми капітальними роботами. Будівельники працюють над заміною інженерних мереж: електропостачання, водопостачання, каналізації та опалення. Також відбуваються демонтажні процеси: заміна старих вікон, дверей, перепланування.

Ми робимо простір інклюзивним – розташування кімнат буде зручним для колісного крісла та функціонального ліжка. Плануємо зробити їдальню, кухню, санвузли та простір для персоналу.

Будівництво відбувається за підтримки донорів The German Marshall Fund of the United States.

Слідкуйте за хештегом #будівництво_sos і дивіться відео за посиланням.

Новини