2100 годин локальних тренінгів для 4620 вчителів: у Києві презентували успіхи проєкту «Школу-вгору»

16 серпня 2023 року у Києві відбулася конференція Кластера від Управління ООН із координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine. Представники Благодійного фонду «Восток SOS» разом із MONDO розповіли про реалізацію освітнього проєкту «Школу-вгору», що охопив 35 шкіл Дніпропетровщини, Львівщини, Чернігівщини, Житомирщини та Луганщини. 

«Ми націлені на всебічну допомогу закладам освіти. Не лише передаємо гаджети для онлайн-навчання, а й проводимо тренінги з цифрових компетентностей. Вже провели 2100 годин локальних тренінгів для 4620 вчителів. Для стабільності психоемоційного стану учнів до проєкту залучено 70 студентів-психологів, всі вони опанували травмоорієнтований підхід і протягом півроку підсилюють роботу шкільних експертів», – прокоментував менеджер освітнього напряму БФ «Восток SOS» Микола Оверченко.

У межах проєкту освітяни відвідали фахові тренінги, здобули навички психосоціальної підтримки та отримали супервізійні консультації. Також команда передала закладам технічне та програмне забезпечення, зокрема й 375 ноутбуків, 48 мультибордів, 30 графічних планшетів, 66 багатофункціональних пристроїв і спеціалізовану систему.

Ініціатива впроваджується БФ «Восток SOS» у партнерстві з естонською організацією Mondo, БФ «Справжні українці» та БФ «Щире серце» за підтримки Гуманітарного Фонду для України.

Новини