Підтримка закладів сімейної медицини у Луганської області засобами гігієни

Для протидії та зменшення впливу коронавірусу COVID-19 Благодійний фонд «Восток-SOS» допомагає закладам первинної ланки сімейної медицини в Попаснянському, Новоайдарському та Станично-Луганському районах засобами для підтримання чистоти приміщень.

Всього у трьох прифронтових районах діє близько сотні медичних закладів – амбулаторії, фельдшерські та фельдшерсько-акушерські пункти. Зараз у всіх цих медичних установах є великий брак засобів самозахисту, дезінфекції, апаратури та матеріалів. А через те, що жителі регіону при появі будь-яких симптомів спочатку звертаються саме до сімейних лікарів та фельдшерів, наша команда вирішила приділити увагу первинній ланці медицини.

Завдяки благодійним внескам з платформи Benevity ми розпочали підтримку закладів засобами гігієни для підтримання чистоти приміщень медустанов, що напряму допоможе знизити ризик інфікування як співробітників, так і пацієнтів. Більшість сільського населення області складає саме категорія ризику – літні люди та люди з хронічними захворюваннями, які не в останню чергу спровоковані іншою бідою в області – бойовими діями.

Благодійні внески можна перерахувати на рахунок організації за такими реквізитами:

Отримувач: Благодійна організація «Благодійний фонд «Восток-СОС»
IBAN: UA893005280000026007455028483
в АТ «ОТП Банк» МФО 300528
ЄДРПОУ 39764400
Призначення платежу: Благодійний внесок

Восток SOS – допомагаємо разом!

Новини